Maszat könyvek 1+
2018. november 20. írta: Aancsi

Maszat könyvek 1+

"Ez a könyv legkisebbek számára íródott maszatos mesék első része. Minden kötetben két mese olvasható Maszatról, a kisfiúról, és legjobb barátjáról, Hóchócról.

Az első kötetből megtudhatjuk, hogy miért érdemes kölcsönadni az ember motorját a játszótéren, még akkor is, ha ő a leggyorsabb, és azt is, hogy kik bújnak el tavasszal a kiskertben." (forrás: http://www.bergjudit.hu)

 

 


"Megjött Maszat! Nagyon szeret játszani, hintázni, motorozni. Ráadásul ma ő a leggyorsabb! Berg Judit új könyvsorozatában a két-három-négy évesek ügyes-bajos dolgairól mesél. Minden kötetben két mese olvasható Maszatról, a kisfiúról, és legjobb barátjáról, Hóchócról. Megtudhatjuk, miért érdemes kölcsönadni a motort a játszótéren, és azt is, hogy kik bújnak el tavasszal a kiskertben. Az illusztrációkat Agócs Írisz készítette, a tőle megszokott kedves, finom rajzokkal." (szöveg és kép forrás: libri)

 

További kötetek: BERGJUDIT

 


A bejegyzés trackback címe:

https://torpikucko.blog.hu/api/trackback/id/tr4814383038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása